Tømrer Odder

Er du på udkig efter en lokal tømrer Odder, der kan tilbyde faglig ekspertise på dit byggeprojekt. MV-Byg er din lokale tømrer i Odder der med mere end 15 år i tømrerbranchen har udviklet sit faglige håndværk. Mangeårig erfaring er din sikkerhed for at alle tømreropgaver er blevet gennemgået mere end én gang. Lægger du stor vægt på godt håndværk, kan komme med gode anbefalinger og rådgivning ud fra dine ønsker.

MV-Byg har et hold af kompetente og faglige håndværkere bag sig i form af Murer, VVS, blik mm. Her er du garanteret et glidende projekt, hvor samarbejdet mellem de forskellige håndværkere er i sync.

Vi bruger udelukkende FSC-certificeret træ, der er med til at garantere en naturlig bestanddel af træer i skove. Som kunde er du garanteret optimal reproducering af træer i skove. Det er vigtigt at skovene bevares, og at plante- og dyrelivet ikke skades under processen. FSC-certificeringen er sikkerheden for at reproduceringen sker på en sikker måde.

Vi er din tømrermester der kan varetage opgaver indenfor tag, teresser og meget andet. Har du et projekt som skal løses, så kontakt os ved at udfylde formularen nederst på siden.

Indsend byggeprojekt

Har du et projekt? Udfyld formularen og vi vender retur indenfor 48 timer.

Vi leverer det bedste


Din sikkerhed


Vi har mere end 15 års erfaring, hvilket er en af de faktorer, som sikrer at din opgave bliver leveret efter dit ønske.

Din tilfredshed er det vi måler vores succes på.


Kontakt

Jeg hedder Martin og jeg er ejer af MV-BYG

Jeg har efter 15 år i det samme firma besluttet at starte mit eget tømrerfirma. Jeg har en passion for tømrerarbejde og sætter en ære i at lave et flot og holdbart resultat.


Læs mere om MV-Byg